Encetem amb moltes ganes aquest nou blog per tal d’anar explicant la nostra feina. Som una entitat sense ànim de lucre arrelada al municipi d’Arenys de Mar, actualment estem contractats per l’ajuntament per a dur a terme la dinamitzacio de l’espai jove i el programa de suport educatiu espai ruta. Enfoquem la nostra acció en detectar les necessitats socials, educatives i terapèutiques dels adolesents i joves atesos i crear programes i activitas que puguin pal.liar les situacions de vulnerabilitat social i/o educativa i promoure l’equitat d’oportunitats.

Treballem amb els joves la relació personal, social i educativa,  per tal d’aprendre habilitats que els permetin millorar i fer més constructiva, la relació amb els iguals i amb el seu entorn més proper. Apostem per protegir, informar, orientar i educar per a què els adolescents prenguin decisions amb responsabilitat i, d’aquesta manera, esdevinguin persones pro actives en la seva vida personal i social.  Concretem la nostra intervenció en l’acompanyament de referència. Adults que acompanyen, guien, faciliten i possibiliten espais i accions per a què els adolescents i joves trobin respostes a les seves necessitats personals i/o grupals.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *