ESPAI DE CONEIXENÇA, grup de creixement personal per adolescents en edats compreses entre els 12 i 16 anys, espai gratuït. On s’aprenen habilitats i competències socials per millorar l’autoestima i promoure el creixement personal dels adolescents i joves.
La participacio és gratuïta. Tots els dijous de 18:00 a 19:00 a l’espai jove d’Arenys de Mar.

ASSESSORAMENTS EN ITINERARIS EDUCATIUS POST-OBLIGATORIS, servei gratuÏt dut a terme a l’Espai jove d’Arenys de Mar dijous de 18:00 a 20:00. Si tens dubtes sobre els estudis de formació professional, sino saps quina oferta educativa tens… si necessitas una orientació vine a veure’ns, t’ajudarem.
TALLERS FORMATIUS DE MÚSICA DIVENDRES 18 DE MAIG DE 18:00 A 20:00
I CREMES NATURALS​ DISSABTE 19 DE MAIG DE 17:30 a 20:00.

I AQUEST ESTIU… Activitats artístiques….

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *