Duem a terme el projecte de dinamització de l’espai jove d’Arenys de Mar, obert dijous de 19:00 a 20:00, i divendres i dissabte de 16:00 a 20:00. Promovem la creació i implementació d’activitat lúdico-educatives, despertant l’interés del jove per l’oci alternatiu. Apropant-nos a les seves necessitats i implementant accions lúdico-educatives que aportin creixement personal i aprenentatge d’habilitats social.

També fem tallers de salud relacionats amb la cura de la pell.

 

[/su_spoiler]
Tallers 'Cuida de tu, cuidant el teu cos'

» CUIDA DE TU, CUIDANT DEL TEU COS»

Tallers relacionats amb la cura del propi cos, la imatge corporal i els cànons de bellesa. Creiem ben necessari poder treballar aspectes relacionats amb la consciència corporal, a través de tallers creatius i inspiradors, que permetin obrir espais de reflexió i debat.

Taller cosmètica natural per a principiants

A partir d’aquest taller ens introduirem en el món de la cosmètica natural i biològica, i rebrem la informació necessaria per saber triar els productes que menys dany ens facin a la salut. Analitzant les direrències entre la cosmètica convencional i la natural, per tal de que els adolescents i joves tinguin la informació sobre els ingredients dels productes de comesmètica.
A partir d’aquests continguts volem treballar la higiene, les cures corporal i facilas, dotant d’eines i informació per tal de que coneguin com cuidar la seva pell.En finalitzar el taller s’elaborarà una crema facial i una crema corporal, la fórmula de la qual la faran els propis adolescents amb l’acompanyament del professional que realitza el taller.

Taller de maquillatge natural

La proposta del taller és que les participants puguin crear els seus propis maquillatges, durant la primera part es parlarà entorn als material i ingredients que s’utilitzen per preparar els productes i les diferències entre maquillatge convencional i maquillatge natural. Seguidament es presentaran les matèries primes i s’explicarà com podem fer les fórmules de maquillatge. El taller té una durada de dues hores i s’adapta a les necessitats dels usuaris.

Les receptes que es poden arribar a fer són:
– Llapis d’ulls
– Ombra d’ulls
– Pintallavis
– Lipgloss
[/su_accordion]